Sweetbubble

Condiții generale

Sweetbubble.ro este operat de catre Kids Town Ltd  cu sediul in Bulgaria, Varna, str. Bratya Shkorpil 26A,  numar de inmatriculare BG205780823.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Kids Town Ltd  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Intregul continut al site-ului sweetbubble.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Kids Town Ltd  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Kids Town Ltd a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul sweetbubble.ro este detinut de catre Kids Town Ltd. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Comenzi online:  comanda se refera la actiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul „Finalizeaza comanda” din cosul de cumparaturi. Comanda facuta prin site-ului va putea fi procesată de vânzător numai după confirmarea telefonică a acesteia cu clientul. Datele clientului care a plasat comanda trebuie să fie corecte, acesta furnizând toate informațiile necesare pentru tratarea ei, asumându-și responsabilitatea pentru corectitudinea acestora.

Comenzile plasate cu succes sunt urmate de trimiterea automata a unei notificari pe e-mail-ul clientului. Din motive obiective, firma isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii din comanda. Mai departe, clientul va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda.

Produsele prezentate pe sweetbubble.ro sunt comercializate de Kids Town Ltd. Prețurile produselor pot fi schimbate oricand. Verificați prețul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs. Prețurile afișate pe site includ TVA.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Kids Town Ltd va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.